Du leser nå Dagbladet Pluss

Derfor ryker ekteskap nummer to veldig lett

Slik unngår du andregangstabbene.

HARMONISK: I fjor sommer giftet artistene Steinar Albrigtsen og Monika Nordli seg. Albrigtsen hadde et havarert ekteskap bak seg. - Monika og jeg har det veldig harmonisk og fint. Vi er kompiser, ektepar og elskere. Vi kan snakke om det meste, som man kan med gode kompiser, sier Steinar Albrigtsen til Dagbladet. Foto: TORBJØRN BERG
HARMONISK: I fjor sommer giftet artistene Steinar Albrigtsen og Monika Nordli seg. Albrigtsen hadde et havarert ekteskap bak seg. - Monika og jeg har det veldig harmonisk og fint. Vi er kompiser, ektepar og elskere. Vi kan snakke om det meste, som man kan med gode kompiser, sier Steinar Albrigtsen til Dagbladet. Foto: TORBJØRN BERGVis mer

(Dagbladet): - Det er viktig å dra lærdom fra første, havarerte ekteskap. Forhåpentlig har en lært noe av feilene en gjorde, sier den folkekjære artisten Steinar Albrigtsen (57).

I fjor sommer giftet han seg for andre gang, med Monika Nordli (37).

- Det trenger ikke være noens feil at første ekteskap ikke fungerte. Jeg prøver hele tida å forbedre meg. Man må tørre å føle på ting og ta selvkritikk, sier Albrigtsen.

Monika Nordli hadde ikke vært gift før hun møtte Albrigtsen, men hadde noen langvarige forhold bak seg.

- Jeg var skeptisk til å gifte meg, men jeg har landet og ser meg ikke over skuldra. Steinar og jeg måler ekteskapet i gode hverdager, sier Nordli.

Med seg inn i ekteskapet hadde Albrigtsen tre barn fra tidligere forhold, på 14, 19 og 27 år.