<strong>IKKE TIL STEDE:</strong>  - Når du bruker mobilen er du ikke til stede. Mentalt og emosjonelt er du et helt annet sted enn du befinner deg fysisk, sier samlivsterapeut Monica Elisabeth Johnsen. Foto: COLOURBOX
IKKE TIL STEDE: - Når du bruker mobilen er du ikke til stede. Mentalt og emosjonelt er du et helt annet sted enn du befinner deg fysisk, sier samlivsterapeut Monica Elisabeth Johnsen. Foto: COLOURBOX Vis mer

Derfor truer mobilbruk familielivet

Kan gå ut over forholdet til partneren og påvirke selvtilliten til barna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mange av oss har med smarttelefonen over alt. Vi er tilgjengelige for jobben og vi er aktive på sosiale medier. Det er ikke bra for familielivet, advarer ekspertene.

- Når du bruker mobilen er du ikke til stede. Mentalt og emosjonelt er du et helt annet sted enn du befinner deg fysisk, sier samlivsterapeut Monica Elisabeth Johnsen.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer