+ Du leser nå Dagbladet Pluss

Derfor velger modne kvinner yngre menn

- Modne damer er alle unge menns våte drøm, mener ekspert.

10 ÅRS FORSKJELL: Artist Kylie Minogue (45) er ti år eldre enn sin spanske modellkjæreste Andrés Velencoso. Foto: STELLA PICTURES
10 ÅRS FORSKJELL: Artist Kylie Minogue (45) er ti år eldre enn sin spanske modellkjæreste Andrés Velencoso. Foto: STELLA PICTURESVis mer

(Dagbladet): - Mitt generelle inntrykk av disse forholdene, er at det er forhold med tydeligere beundring, åpenhet, skjerping og mer fred til å dyrke hverandre, sier Lena Kristin Hole, psykolog og forfatter av «Kjærlighetskoden».

I kjendisverdenen ser vi mange eksempler på at kvinner som finner sammen med yngre menn.

Jennifer Lopez, Mariah Carey, Tina Turner og den norske skuespilleren Anne Marie Ottersen Lindtner har alle menn som er yngre enn dem selv.

- For noen tiår siden var det ikke dette like akseptert. Nå har heldigvis trenden snudd, og vi kan stort sett bli sammen med akkurat den vi vil, sier Anders Lindskog, spesialist i klinisk sexologi.

Liker unge og spretne menn

- Det er vel ingen nyhet at unge menn liker voksne, erfarne kvinner. Sist jeg var singel så hadde jeg en tendens til å våkne opp med menn som var åtte til ti år yngre, og det er kanskje ikke så rart, sier sexpirator Cecilie Kjensli, redaktør for Cpunktet.no.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.