<strong>ÅPEN OM KREFTEN:</strong> - Å dele historier om sykdom og annet privat kan være helt riktig for noen, men feil for andre. For meg har det vært helt riktig, sier P4-programleder Lise Askvik. Hun har fått massiv støtte for å ha vært åpen om kreftsykdommen. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
ÅPEN OM KREFTEN: - Å dele historier om sykdom og annet privat kan være helt riktig for noen, men feil for andre. For meg har det vært helt riktig, sier P4-programleder Lise Askvik. Hun har fått massiv støtte for å ha vært åpen om kreftsykdommen. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer

Derfor velger vi å fortelle våre historier

Dagbladet har snakket med en rekke kjente profiler om hvorfor de har valgt å fortelle om sine private kamper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bare den siste uka har artist Tooji og regissør-kona Janne Tyldum valgt å dele åpent om svært private sider av deres liv.

Mandag valgte Tooji nettsiden Gaysir.no til å stå fram som homofil, mens hun fortalte åpenhjertig i Kamille om trekantforholdet hun og ektemannen Morten Tyldum har hatt til en annen kvinne.

Vi har lest om Gunhild Stordalens sykdomskamp, Thomas Seltzers psykiske problemer og selvmordstanker, om Lene Alexandra Øiens utsvevende fortid, og i forrige måned fortalte NRK-profil Carina Olset at hun nekter å la seg stanse av tarmsykdommen ulcerøs kolitt.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer