Du leser nå Dagbladet Pluss
HALVPARTEN: Nesten halvparten av de spurte i en undersøkelse sier de ikke vil pendle til jobb. De vil bo sentralt, og ha kort avstand til jobb. Her fra det såkalte Barcode-området i Oslo sentrum. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
HALVPARTEN: Nesten halvparten av de spurte i en undersøkelse sier de ikke vil pendle til jobb. De vil bo sentralt, og ha kort avstand til jobb. Her fra det såkalte Barcode-området i Oslo sentrum. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Derfor vil ikke nordmenn flytte ut av byen (selv om de sparer mye penger)

Halvparten av oss ønsker ikke å pendle for å få mer bolig for pengene. Det kan bli dyrt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En fersk undersøkelse Ipsos MMI har utført for DNB, viser at én av fem nordmenn kunne tenke seg å bosette seg på et mindre sted og pendle til jobb i en nærliggende by, for å få mer bolig for pengene. Det er en økning fra 13 prosent i fjor.

49 prosent sier nei til å pendle til jobb. Det er litt færre enn i fjor, da 58 prosent stilte seg avvisende til å flytte ut av byen for å få billigere bolig.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer