JENNY SKAVLAN FOR BIK BOK: Skuespiller Jenny Skavlan designer sin andre kolleksjon for den norske kleskjeden. Foto: Stella
JENNY SKAVLAN FOR BIK BOK: Skuespiller Jenny Skavlan designer sin andre kolleksjon for den norske kleskjeden. Foto: StellaVis mer

Designer for Bik Bok - igjen

Bik Bok var så fornøyd med Jenny Skavlans gjestekolleksjon at de lar henne prøve én gang til.

Kleskjeden Bik Bok har det siste året fått både Charlotte Thorstvedt og Jenny Skavlan til å designe egne kolleksjoner for dem.

Dette har tydelig vært en suksess, for nå skal nemlig Skavlan prøve seg for andre gang.

- Jeg er veldig stolt og takknemlig for at jeg har fått muligheten til å designe min andre kolleksjon for Bik Bok. Jeg ser på dette som en unik mulighet til å lage klær for unge, kule jenter som ikke nødvendigvis har et skyhøyt klesbudsjett, sier Skavlan i en pressemelding.

Fikk skryt Jenny Skavlans forrige kolleksjon ble godt mottatt av motepressen, hun fikk blant annet terningkast seks av Elles moteredaktør, Petra Middlethon.

Kolleksjonen var også en hit blant kundene, da den ble lansert 15. oktober i fjor var det kø på flere titalls meter utenfor Bik Boks flaggskipbutikk i Oslo.

- Med fjorårets vellykkede samarbeid og kolleksjonens suksess var det naturlig for oss å fortsette med Jenny Skavlan som gjestedesigner. Vi ser på Jenny som et stort designtalent og har gitt henne fullt ansvar og frie tøyler til å utforme denne kolleksjonen etter eget ønske, sier Martin Lien, markedssjef i Bik Bok.

- En unik mulighet Det som skiller Jenny Skavlan fra andre kjendiser som lanserer egne kleskolleksjoner, er at Skavlan faktisk har studert design i København.

- Jeg ser på mitt samarbeidet med Bik Bok som en unik mulighet til å fortsette med det som er min største lidenskap, nemlig mote og design. Jeg får eksperimentere med snitt, tekstiler og skape klær, noe jeg håper å kunne fortsette med. Jeg skisser og skisser, syr opp prøver og er dypt involvert i hele prosessen, alt fra hva slags hemper en bluse skal ha på innsiden, til hva slags styling og bakgrunn pressebildene skal ha, forklarer Skavlan i pressemeldingen.

Skal blogge Mens den forrige kolleksjonen bestod av uniformsinspirerte jakker, romantiske bluser og forskjellige jumpsuits, har Skavlan denne gangen latt seg inspirere av 50-tallet, med etniske innslagg og batikkdetaljer. Klærne kommer i butikk i uke 47.

Denne gangen vil Jenny Skavlan også ha en blogg på Bik Boks hjemmesider, hvor leserne får følge med behind the scenes og kan få stylingtips og inspirasjon fra den populære skuespilleren. Bloggen lanseres 1. november.

Les også:

Jenny Skavlan regner ikke med å få kred

Sats på skinnshorts i høst

Hanneli Mustaparta hos Zara

Satser på vintage på nett

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

PRØVER IGJEN: Mest sannsynlig stiller Skavlan opp som modell for den nye kolleksjonen også. Foto: Bik Bok
PRØVER IGJEN: Mest sannsynlig stiller Skavlan opp som modell for den nye kolleksjonen også. Foto: Bik Bok Vis mer
LANG KØ: Så lang var køen utenfor da Jenny Skavlan lanserte sin forrige kolleksjon for Bik Bok. Foto: Stella
LANG KØ: Så lang var køen utenfor da Jenny Skavlan lanserte sin forrige kolleksjon for Bik Bok. Foto: Stella Vis mer