SMAK AV SOMMER:  Et godt grillet kjøttstykke og frisk, sprø salat er enkel og nydelig sommermat. Brimi griller biffen raskt og på høy varme. Foto: METTE MØLLER
SMAK AV SOMMER: Et godt grillet kjøttstykke og frisk, sprø salat er enkel og nydelig sommermat. Brimi griller biffen raskt og på høy varme. Foto: METTE MØLLERVis mer

Det beste du kan legge på grillen for å få smaken av sommer

Her er Arne Brimis oppskrifter.

(Dagbladet Endelig fredag): Det er tid for grill på Vianvang, og kokken sjøl liker å tenke på grillen som et utekjøkken. Han bruker både kjeler og panner - ikke bare grillrista.

ARNE BRIMI: Arne Brimi driver stedet Vianvang (senter for matkultur) i Vågå, Oppland. Han er også Dagbladets faste matekspert. Sammen med fotograf Mette Møller har han blant annet utgitt «Arne Brimis store kokebok fra Vianvang», som av Apéritif og bokkjeden Norli ble kåret til årets kokebok 2013. Foto: METTE MØLLER Vis mer

- Tilbehøret er viktig når du serverer et grillmåltid. Har du en litt romslig grill, så la ei panne med tomater eller løk stå og putre på siden av grillen mens du forbereder resten av grillmåltidet, sier Brimi.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn