-Det eneste man kan klage på her, er at det nesten er for mye mat

Bacchus er blitt spiseri og skuffer ikke.

FOLKELIG: På Bacchus kan du komme som du er. Her er lite jåleri, mer som en nabolagsrestaurant midt i tjukkeste sentrum. Maten er god og sitronterten smaker som den skal. Foto: SIV JOHANNE SEGLEM
FOLKELIG: På Bacchus kan du komme som du er. Her er lite jåleri, mer som en nabolagsrestaurant midt i tjukkeste sentrum. Maten er god og sitronterten smaker som den skal. Foto: SIV JOHANNE SEGLEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg gleder meg allerede til sitronterten, sa Robinson og siklet på kakedisken. Det var lørdag ettermiddag og Robinson og Fredag hadde tatt turen til Bacchus, som feirer sitt 25-års jubileum og har gjennomgått en forvandling fra kafé til spiseri.

Men fortsatt troner det kaker i disken, og det manglet ikke på tid til å drømme om søte fristelser. Lokalet var så godt som fullt, og det drøyde før en servitør  kunne vise vei til det forhåndsbestilte bordet.

Moderne nordisk «Moderne, nordisk mat, med rustikk eleganse. Med sans for naturlige råvarer som gjerne kjøpes rett fra bonden», står det på nettsidene deres. Det står også at restauranten er folkelig.

- Folkelig er i hvert fall ikke en overdrivelse. Her er det lite jåleri, mer som en nabolagsrestaurant midt i tjukkeste sentrum, sa Robinson, som hadde bestemt seg for kongekrabbe med kimchi og revet tørrfisk til forrett, og var veldig klar for å få noe i glasset.

- Det hadde hjulpet med litt vann til å begynne med, sa Fredag, og så bort på servitørene som ikke stresset nevneverdig.

Da kontakt etter hvert ble opprettet, var det bare velvilje å spore.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer