SPESIELLE EGENSKAPER:  Kun de aller færreste vinene har mulighet for å lagres og har noe å hente på dette. Foto: NINA HANSEN
SPESIELLE EGENSKAPER: Kun de aller færreste vinene har mulighet for å lagres og har noe å hente på dette. Foto: NINA HANSENVis mer

Det er blant disse vinene du skal lete etter stjernene

Fra 250 kroner finner du viner du kan lagre i mange år.

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

ROBERT LIE: Dagbladets vinekspert Robert Lie er daglig leder for Bagatelle i Oslo. Lie er fire ganger kåret til Norges beste sommelier (vinkelner), og har som eneste nordmann vunnet et europeisk mesterskap for sommelierer. Han har tidligere vært vinansvarlig ved Restaurant Oscarsgate, Statholdergaarden og seinest Grefsenkollen. Foto: NINA HANSEN Vis mer

(Dagbladet Endelig fredag): Det aller meste av vin som lages, er ment for umiddelbart konsum. Kun de aller færreste vinene har mulighet for å lagres og har noe å hente på dette.

For at vin skal bli bedre av å lagres kreves det en del egenskaper som igjen krever mye arbeid og kunnskap fra produsentens side.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn