Det er en stadig strøm av nye el-biler. Men hvor gode er de egentlig?

En nykommer overrasker positivt!

STORTEST: Det selges elbiler som aldri før i Norge. Og det er langt mer enn Tesla å velge blant. Dagbladet og Autofil har testet fire mer folkelige alternativer, fra venstre VW e-Golf, BMW i3, Nissan Leaf og nykommeren Kia Soul. Foto: Espen Stensrud
STORTEST: Det selges elbiler som aldri før i Norge. Og det er langt mer enn Tesla å velge blant. Dagbladet og Autofil har testet fire mer folkelige alternativer, fra venstre VW e-Golf, BMW i3, Nissan Leaf og nykommeren Kia Soul. Foto: Espen Stensrud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Autofil): Det er bokstavelig talt en strøm av elbiler ute på norske veier, og bare i år har det kommet flere nye modeller. Autofil kårer den beste av de mest aktuelle på markedet.

Klima, penger og tid. Det er helst i den prioriteringsrekkefølgen elbil-kjøpere skal komme litt bedre ut av det enn dem som kjøper bil med vanlig forbrenningsmotor.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer