Du leser nå Dagbladet Pluss

Det er en stadig strøm av nye el-biler. Men hvor gode er de egentlig?

En nykommer overrasker positivt!

STORTEST: Det selges elbiler som aldri før i Norge. Og det er langt mer enn Tesla å velge blant. Dagbladet og Autofil har testet fire mer folkelige alternativer, fra venstre VW e-Golf, BMW i3, Nissan Leaf og nykommeren Kia Soul. Foto: Espen Stensrud
STORTEST: Det selges elbiler som aldri før i Norge. Og det er langt mer enn Tesla å velge blant. Dagbladet og Autofil har testet fire mer folkelige alternativer, fra venstre VW e-Golf, BMW i3, Nissan Leaf og nykommeren Kia Soul. Foto: Espen StensrudVis mer

(Autofil): Det er bokstavelig talt en strøm av elbiler ute på norske veier, og bare i år har det kommet flere nye modeller. Autofil kårer den beste av de mest aktuelle på markedet.

Klima, penger og tid. Det er helst i den prioriteringsrekkefølgen elbil-kjøpere skal komme litt bedre ut av det enn dem som kjøper bil med vanlig forbrenningsmotor.

Riktignok strides de lærde om kloden reddes av elbil. Uansett er det nå godt over 32 000 av dem på norske veier - mer enn dobbelt så mye som for bare ett år siden - og mange flere skal det bli i landet med verdens beste elbil-fordeler.  Autofil har testet fire rimelige alternativer med stort potensiale.

 

KIA SOUL ELECTRIC:

Den store overraskelsen

Koreanske Kia klinker til med lengst rekkevidde, best garanti og supergunstige priser. Finnes det noen grunner til at dette ikke skal bli en vinner i Norge?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.