Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Det er ikke bare den feite julematen som kan gjøre at julekiloene sniker seg på

Unngå overspising ved å balansere måltidene i jula.

SPISER DU FOR MYE?: Lange julelunsjer og tunge middager kan gjøre at kaloriinntaket ditt blir stort i løpet av en dag. Foto: Nina Hansen
SPISER DU FOR MYE?: Lange julelunsjer og tunge middager kan gjøre at kaloriinntaket ditt blir stort i løpet av en dag. Foto: Nina Hansen Vis mer

(Dagbladet): Mange starter nyåret med å ta tak i de ekstra julekiloene som snek seg på i all julekosen. Men det er måter å unngå de store utskeielsene og overspising i jula.

- Det ville vært fryktelig trist om vi skulle styre unna saus og medisterkaker bare fordi det finnes sunnere alternativer. Men hvis man ikke ønsker å gå opp i vekt i løpet av jula, er det lurt å passe på å ikke overspise til alle måltidene. Ta litt av alt, men ikke for mye. Husk at marsipan og godteri ofte gir deg mange kalorier uten nødvendigvis å mette så godt, sier Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog i Bramat.no.

Spis sakte og regelmessig

- Du skal spise mange gode måltider i jula, ikke spis som om dette er det eneste, råder klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør i Synergi Helse.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 MÅNED*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr måned. 0,03 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99kr/mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,77 per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (99kr/mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?