GARNITYRET VIKTIGST: Det er garnityret som er viktigst å vektlegge når man skal velge vin til torsk. Foto: NTB Scanpix
GARNITYRET VIKTIGST: Det er garnityret som er viktigst å vektlegge når man skal velge vin til torsk. Foto: NTB ScanpixVis mer

Vintest

Det er ikke torsken som avgjør hvilken vin du bør velge 

Det er derimot garnityret som er viktigst å vektlegge når man skal velge vin.

Det er igjen sesong for skrei, som utvilsomt er en av Norges aller beste råvarer. Den faste, saftige, gyteklare torsken er full av smak og kan nytes i en rekke ulike varianter. Den er også svært vinvennlig og kan fint kombineres med både musserende, hvit og rød vin.

VENTER PÅ TORSKEN: I 1972 var det 6384 fiskere som deltok i Lofotfisket, ifølge årsberetningen til Norges Fiskerier 1972. Fiskeskøytene lå tett i tett i havna i Svolvær. Foto: Svein Hammerstad / NTB Scanpix Vis mer Fast og fin struktur

Skreien har i seg selv en fast og fin struktur med en søtlig og mild smak.

Det er derimot garnityret som er viktigst å vektlegge når man skal velge vin.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn