URBAN: Petter Stordalens Grand Central skal bli Oslos svar på Meatpacking District i New York. Det er et stykke igjen.
URBAN: Petter Stordalens Grand Central skal bli Oslos svar på Meatpacking District i New York. Det er et stykke igjen.Vis mer

Det er røft, krampaktig og mangler stemning

Stordalens nye hotell er preget av nybegynneruflaks.

(Dagbladet Inne & Ute): Hotelltesten.

Stordalens nyeste oslohotell, Grand Central har hentet inspirasjon fra storbyen over alle, men stemningen er ikke veldig kosmopolitisk da vi ankommer lørdag ettermiddag.

Og går rett forbi inngangen.

Mangler stemning Kanskje er det alle meterne under taket som gjør at det virker tomt, kanskje er det alle bordene med tomme stoler, alle forskjellige, eller kanskje er det den bitte lille resepsjonsdisken som ser ut som den hører hjemme på et hipt hostal i London.

Det mangler liksom litt, eh, stemning.

RØFT: Innredningen er røff og gir et tomt inntrykk.
RØFT: Innredningen er røff og gir et tomt inntrykk. Vis mer

Resepsjonisten i t-skjorte glemmer å fortelle at vi må dra nøkkelkortet for å få heisen til å gå.

Tomt Trappa er støvete og bærer preg av å ha vært en byggeplass.

Ved første blikk virker rommet like tomt som resepsjonen.

Gulvet har grå parkett, veggene er grå, bortsett fra en vegg som har beholdt den opprinnelige muren, en moderne skrivepult står litt malplassert inn til veggen, mens et bitte lite bord (eller krakk?) står midt på gulvet.

Innredningen er såkalt røff, kanskje litt krampaktig, med «gamle» klistremerker på vegg og sengegav.

Flott bad I gangen har romnumrene fått et strøk av liksom-grafitti.

«Mamma!», brøler seksåringen som har funnet veien inn på badet. Og for et bad!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stort, nytt, reint og med romslig dusjhjørne og badekar.

Både hånd- og dusjsåpe/sjampo er i miljøvennlige dispensere, og alt er på plass.

Skuffet konstaterer vi at restauranten, med det som i følge infosiden skal være byens beste pasta, ikke har åpnet.

Urbant hotell Det burde den vært. Neste morgen er den derimot åpen for frokost, og da skjønner vi at vi ikke var de eneste gjestene likevel.

Vi hørte nemlig mistenkelig lite lyder i løpet av kvelden og natta, verken fra korridoren eller jernbanetorget rett utenfor - det er godt gjort på et så urbant hotell.

Tv-skjermen, ikke resepsjonen, informerte om at vi kunne beholde rommet helt til klokka 18.00 på søndag, noe gjestene helt sikkert vil sette pris på - bare de får vite det.

De vil også sette pris på prisen: Rundt tusenlappen for et stort rom på et nytt hotell midt i sentrum - det er good value for money.