Det er selvsagt lov å smake mens man baker

Slik går det når Den glade husmor får Døden på besøk.

(Dagbladet): Vil du forsøke deg på kaken Den glade husmor tryller frem i denne episoden, får du oppskriften her!

Dødsherlige herlighet
Dette trenger du:
290 g sukker
125 g vann
5 egg
225 g smør
335 g mørk sjokolade
1 pose Daim strøssel (eller 100 g daim i små biter)
1 ts kanel

Slik gjør du det:
Finhakk sjokoladen og ha denne i en bolle sammen med romtemperert smør.

Kok opp sukker og vann til sukkerlake. Hell laken over og bland alt dette godt sammen til en jevn røre.

Rør inn ett og ett egg, samt kanel.

Hell røren i en form kledd med bakepapir på cirka 20x30 cm. Dryss over Daim-strøsselet.

Stek på 175 grader i cirka 20 minutter.

Tips!
I denne kaken kan du tilsette omtrent hva det enn måtte være. Bytt for eksempel ut kanel og Daim med andre smaker:

• Frisk ananas i terninger eller friske bær
• Annet type krydder
• Frisk ingefær
• Nøtter og tørket frukt

Følg med! Den glade husmor sendes her på Dagbladet.no de neste ukene.

Alle episodene og oppskriftene blir lagt ut på dengladehusmor.no.

Følg også den glade husmor på Facebook for bonusklipp og slettede scener!