Du leser nå Dagbladet Pluss

Det er utenfor turistmagneten du finner de virkelig vakre strendene. Med 300 soldager i året

Glem Agadir. Sjekk ut Solkysten i Marokko. 

SLARAFFENLIV: Spansk-marokkanske Oscar Rigati er ikke i tvil. – Livet her passer meg best, smiler surfeskoleinstruktøren. Foto: Runar Larsen
SLARAFFENLIV: Spansk-marokkanske Oscar Rigati er ikke i tvil. – Livet her passer meg best, smiler surfeskoleinstruktøren. Foto: Runar LarsenVis mer

Temperaturen er høy, men hvilepulsen er lav. Spanske aner og arabiske vaner: Legzira og Sidi Ifni byr på marokkansk strandliv med historisk sjarm.

Det tar bare fem timer med fly fra Oslo til «sydenaktige» Agadir. Setter du deg i en billig taxi og ber den kjøre sørover, kommer du etter et par timer til selve indrefileten når det gjelder strandliv i regionen. Det genuine Marokko får du på kjøpet.

Veien slynger seg ytterst langs den brokete og vakre Atlanterhavskysten. Sør for Agadir kan vi velge og vrake mellom koselige byer med utallige strender, og bare et fåtall hoteller. Det siste gjør ingenting, for her er knapt en annen turist i sikte.

Vi ber taxisjåføren stoppe i lille Legzira, som er en av de mer energiske strandbyene. Men strendene er intime, med hyggelige serveringssteder og små hotell.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.