- Det finnes ikke nok penger i NHO til å betale en slik annonse

Amerikanske Huffington Post hyller Norge.

SOL DØGNET RUNDT:  Ikke bare er den fin å se på. Midnattsola er også praktisk, skriver amerikanske Huffington Post. Tenk å ha 24 timer på seg til å gjøre ting. Her midnattsol utenfor Hammerfest. Foto: ERLEND AAS
SOL DØGNET RUNDT: Ikke bare er den fin å se på. Midnattsola er også praktisk, skriver amerikanske Huffington Post. Tenk å ha 24 timer på seg til å gjøre ting. Her midnattsol utenfor Hammerfest. Foto: ERLEND AAS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Om du ikke visste det allerede: Norge er et av de vakreste stedene på jorda.

Landet vårt er fullt av naturlige underverk, byene er fantastiske, vi har en fascinerende historie og landet er fullt av lykkelige mennesker.

Alt sammen ifølge et av USAs ledende nyhetsnettsteder, Huffington Post.

En slik artikkel er svært god norgesreklame, mener NHO Reiseliv.

-Fantastisk. Vi kunne ikke gjort det bedre selv. Det finnes ikke nok penger i verken Nærings — og handelsdepartementet eller i NHO til å betale for en annonse av den karakter, sier Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv.  

- Artikkelen treffer spikeren på hodet av flere grunner. Det jeg mener gjør Norge til et spesielt land er den unike kombinasjonen av vill natur, nordlyset inkludert, og et velorganisert, moderne og høyteknologisk samfunn. Vi har allemannsretten som gjør det lett å utøve fysisk aktivitet, og så har vi alle nettjenestene og app-ene som gjør det hele veldig tilgjengelig, sier Devold.

Et eneste aber er prisene, mener Huffington Post. Norge er ikke billig. Men det du får er mer verdifullt, ifølge journalisten Lisa Miller. Her er hennes 25 grunner til hvorfor Norge er det beste stedet på kloden:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer