Du leser nå Dagbladet Pluss

- Det føles fortsatt som en vegg er borte i livet mitt

Maj Britt Andersen (58) kjenner på savnet etter Trond Brænne.

TILBAKEBLIKK: Coverbildet til Maj Britt Andersens debutplate ble tatt under et tre i Slottsparken for 40 år siden. Nå oppsummerer hun karrieren med trippel-cd og jubileumsturné. ALLE FOTO: NINA HANSEN
TILBAKEBLIKK: Coverbildet til Maj Britt Andersens debutplate ble tatt under et tre i Slottsparken for 40 år siden. Nå oppsummerer hun karrieren med trippel-cd og jubileumsturné. ALLE FOTO: NINA HANSENVis mer

- Hvis det ikke var for Geir og Trond så tror jeg at jeg hadde vært barnepleier i dag, smiler Maj Britt Andersen.

Musiker og komponist Geir Holmsen er hennes ektemann gjennom 32 år. Skuespiller og tekstforfatter Trond Brænne døde i 2013. Sammen med disse to har Andersen siden 1985 skapt tolv barneplater fulle av undring og tjukke l-er.

Nå feirer hun 40 år som plateartist med «Livet er ei vise», der 60 av de beste låtene er samlet. Jubileumsutgivelsen er en hyllest til Trond Brænne, som skulle få en så avgjørende betydning både som samarbeidspartner og venn.

- Han døde jo brått, så vi fikk ikke tatt farvel. Det føles fortsatt som en vegg er borte i livet mitt, men det var en trøst å gå gjennom alle tekstene hans i forbindelse med den nye samlingen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.