- Det føles fortsatt som en vegg er borte i livet mitt

Maj Britt Andersen (58) kjenner på savnet etter Trond Brænne.

TILBAKEBLIKK: Coverbildet til Maj Britt Andersens debutplate ble tatt under et tre i Slottsparken for 40 år siden. Nå oppsummerer hun karrieren med trippel-cd og jubileumsturné. ALLE FOTO: NINA HANSEN
TILBAKEBLIKK: Coverbildet til Maj Britt Andersens debutplate ble tatt under et tre i Slottsparken for 40 år siden. Nå oppsummerer hun karrieren med trippel-cd og jubileumsturné. ALLE FOTO: NINA HANSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Hvis det ikke var for Geir og Trond så tror jeg at jeg hadde vært barnepleier i dag, smiler Maj Britt Andersen.

Musiker og komponist Geir Holmsen er hennes ektemann gjennom 32 år. Skuespiller og tekstforfatter Trond Brænne døde i 2013. Sammen med disse to har Andersen siden 1985 skapt tolv barneplater fulle av undring og tjukke l-er.

Nå feirer hun 40 år som plateartist med «Livet er ei vise», der 60 av de beste låtene er samlet. Jubileumsutgivelsen er en hyllest til Trond Brænne, som skulle få en så avgjørende betydning både som samarbeidspartner og venn.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer