Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Danmark

Det gode liv på fine Fyn

Danmarks flotteste ferieparadis byr på noen av landets fineste strender, den beste maten og det vakreste landskapet.

TYPISK DANSK: På Fyn, som ligger midt i det danske matfatet. finner du en rekke nydelige spisesteder, som her på Sortebro Kro. Foto: VisitFyn
TYPISK DANSK: På Fyn, som ligger midt i det danske matfatet. finner du en rekke nydelige spisesteder, som her på Sortebro Kro. Foto: VisitFyn Vis mer

Fyn ligger bare en times tog- eller biltur fra flyplassen på Kastrup, og den som passerer den av danske pendlere så forhatte Storebæltsbroen, befinner seg med ett i noe som minner om et helt annet land.

Selv om Odense er Danmarks tredje største by og det bor nesten en halv million mennesker på øya, fremstår Fyn som fredelig, romslig og ikke minst, blendende vakker.

Idyll på alle kanter

Ikke bare er Fyn omgitt av strandidyll på alle kanter, den sørfynske skjærgård er også perfekt for øyhopping. Oppunder 100 øyer omkranser Fyn, de fleste spredt i det som på dansk heter «det sydfynske øhav». Enkelte er ikke mer enn små holmer, andre igjen større med velfungerende lokalsamfunn som Ærø, Langeland og Tåsinge. De to siste har veiforbindelse, mens Ærø og alle de små øyene kan nås med små ferger.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?