Det kan bli dyrt om du ikke sjekker boligen godt nok

Unngå de vanlige boligfellene.

MÅ BYGGE NYTT: Thomas Fjeldvik Peterson (40) og Pia Charlotte Skjelbred (41) fikk delvis medhold da de klaget på støttemuren som var satt opp på tomta deres på Nordstrand i Oslo. Ett år etter at de flyttet inn begynte muren å sige sammen. Foto: JACQUES HVISTENDAHL
MÅ BYGGE NYTT: Thomas Fjeldvik Peterson (40) og Pia Charlotte Skjelbred (41) fikk delvis medhold da de klaget på støttemuren som var satt opp på tomta deres på Nordstrand i Oslo. Ett år etter at de flyttet inn begynte muren å sige sammen. Foto: JACQUES HVISTENDAHL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige måned ble det solgt 9 217 bruktboliger, viser ferske tall fra Eiendom Norge. Det er en økning på 12 prosent fra i fjor.

Så langt i år er det solgt 35 632 boliger i Norge - 2 prosent flere enn i fjor.

Men selv om flere handler bolig, tar få kjøpere seg tid til å gå igjennom salgsdokumentene og forstå all informasjon om boligen fullt ut.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer