Det skal litt til at du ikke forelsker deg i denne byen

Her er 15 av New Yorks mest romantiske steder.

KJÆRLIGHETSEPLET:  Det er vanskelig ikke å forelske seg i New York. Her er noen av byens aller mest romantiske steder. Foto: MARK LENNIHAN / AP PHOTO / NTB SCANPIX
KJÆRLIGHETSEPLET: Det er vanskelig ikke å forelske seg i New York. Her er noen av byens aller mest romantiske steder. Foto: MARK LENNIHAN / AP PHOTO / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise. 

NEW YORK (Dagbladet): Det er vanskelig ikke å forelske seg i New York. Her er noen av byens aller mest romantiske steder.  1: Brooklyn Bridge Park - Dette stedet er jo perfekt for å forlove seg. Synd vi er gift allerede, sier Andrea Jordan til Dagbladet og ler.  

Hun er fra Ohio og på ferie i New York sammen med ektemannen Allen Jordan. Med hver sin iskrem sitter de på en parkbenk i Brooklyn Bridge Park med det mange vil hevde er en av verdens flotteste utsikter.

Fra benken kan de se Frihetsgudinnen, landemerket Brooklyn Bridge og hele sørspissen av Manhattan.  

Parken, som bare er noen få år gammel, har omskapt det store området ved munningen av East River fra å være et forlatt og lugubert havneområde, til å bli særdeles idyllisk.

Å spasere dit hånd-i-hånd over Brooklyn Bridge kan være en fin måte bygge opp atmosfæren på.  

Like ved, langs elvebredden, ligger dessuten fantastiske River Café, og like ovenfor ligger Brooklyn Heights Promenade, berømt fra klassiske filmer som «Annie Hall» og «Moonstruck», og et yndet sted for turtelduer.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer