Fra nederlag til seier: Ingeborg Sol Fure gikk på en smell for noen år siden. Legen fortalte at hun var utbrent. Det kjentes som et nederlag, og gjorde hverdagen ekstremt tøff. Bildet er fra Loenvatnet i Stryn kommune. Foto: Privat
Fra nederlag til seier: Ingeborg Sol Fure gikk på en smell for noen år siden. Legen fortalte at hun var utbrent. Det kjentes som et nederlag, og gjorde hverdagen ekstremt tøff. Bildet er fra Loenvatnet i Stryn kommune. Foto: PrivatVis mer

- Det var først da jeg våknet en morgen, og ikke kunne røre meg, at jeg skjønte at noe var veldig galt

Hun elsket å ha det travelt, sjonglerte mellom flere jobber, familieliv, trening og dietter for å bli best i bodyfitness. Til slutt smalt det for Ingeborg Sol Fure. Slik kjempet hun seg tilbake etter utbrentheten.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Hun har et rastløst hjerte, har alltid likt å ha mye å gjøre og søker stadig nye måter å utvikle seg på. Men for noen år siden smalt det for alvor.

Ingeborg Sol Fure (38) fra Måløy ble utbrent i en alder av 33 år, like etter at hun hadde gjennomført bodyfitness-konkurranser. Hun er mamma til to og hadde flere jobber ved siden av.

For mange baller i luften

- Jeg hadde altfor mange baller i luften på en gang, og kroppen og hodet fikk aldri hvile. Jeg drev en av Norges mest leste treningsblogger, jobbet som treningsinstruktør, var daglig leder for to butikker, innkjøper og distriktssjef for 13, spaltist i ei avis, og bakte kaker på bestilling. I tillegg trente jeg to ganger om dagen, og gikk på diett fordi jeg skulle stille i bodyfitness. Jeg elsket å ha det travelt, og mente selv at det ga meg energi. Men jeg kjente også på at ting ikke var som de skulle, forteller Ingeborg.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn