- Det var først da jeg våknet en morgen, og ikke kunne røre meg, at jeg skjønte at noe var veldig galt

Hun elsket å ha det travelt, sjonglerte mellom flere jobber, familieliv, trening og dietter for å bli best i bodyfitness. Til slutt smalt det for Ingeborg Sol Fure. Slik kjempet hun seg tilbake etter utbrentheten.

Fra nederlag til seier: Ingeborg Sol Fure gikk på en smell for noen år siden. Legen fortalte at hun var utbrent. Det kjentes som et nederlag, og gjorde hverdagen ekstremt tøff. Bildet er fra Loenvatnet i Stryn kommune. Foto: Privat
Fra nederlag til seier: Ingeborg Sol Fure gikk på en smell for noen år siden. Legen fortalte at hun var utbrent. Det kjentes som et nederlag, og gjorde hverdagen ekstremt tøff. Bildet er fra Loenvatnet i Stryn kommune. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hun har et rastløst hjerte, har alltid likt å ha mye å gjøre og søker stadig nye måter å utvikle seg på. Men for noen år siden smalt det for alvor.

Ingeborg Sol Fure (38) fra Måløy ble utbrent i en alder av 33 år, like etter at hun hadde gjennomført bodyfitness-konkurranser. Hun er mamma til to og hadde flere jobber ved siden av.

For mange baller i luften

- Jeg hadde altfor mange baller i luften på en gang, og kroppen og hodet fikk aldri hvile. Jeg drev en av Norges mest leste treningsblogger, jobbet som treningsinstruktør, var daglig leder for to butikker, innkjøper og distriktssjef for 13, spaltist i ei avis, og bakte kaker på bestilling. I tillegg trente jeg to ganger om dagen, og gikk på diett fordi jeg skulle stille i bodyfitness. Jeg elsket å ha det travelt, og mente selv at det ga meg energi. Men jeg kjente også på at ting ikke var som de skulle, forteller Ingeborg.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer