<strong>RYDDIG:</strong> Et plettfritt hjem, men med mye humor. Amerikafascinasjonen står sterkt i Gelius' hus. Her illustrert ved Bill og Hillary Clinton som nøtteknekker og vinopptrekker. Foto: LARS EIVIND BONES
RYDDIG: Et plettfritt hjem, men med mye humor. Amerikafascinasjonen står sterkt i Gelius' hus. Her illustrert ved Bill og Hillary Clinton som nøtteknekker og vinopptrekker. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer

- Det var her jeg lærte meg å bli duknakket

Einar Gelius (54) er ferdig med den tøffe tida. I mai begynner et nytt liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet Endelig fredag): Det ser litt ut som om han holder til i et hobbithus når Einar Gelius (54) huker seg ned under en dørkarm i «Veslebo», et hvitmalt trehus i Arendal, bygget for lavere mennesker i magrere tider.

- Det var her jeg lærte meg å bli dukknakket, sier den folkekjære presten.

Huset har vært i familien siden besteforeldrene kjøpte det. De siste åra har Gelius holdt en nokså lav profil. Holdt foredrag og jobbet som frilansprest.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer