Rune Larsen

Det var ikke troen som gjorde Rune Larsen til avholdsmann

Rune Larsen vokste ikke opp i et kristent hjem, men holdningen til alkohol – og solidaritet – har han med seg hjemmefra.

SUKSESSAMLING. På
veggen i kjellerstuen
vitner sølv-, gull- og
diamantplater om mer
enn 50 års suksess i
underholdningsbransjen. Foto: Silje Katrine Robinson
SUKSESSAMLING. På veggen i kjellerstuen vitner sølv-, gull- og diamantplater om mer enn 50 års suksess i underholdningsbransjen. Foto: Silje Katrine Robinson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er skikkelig bergenspatriot og kan ikke tenke meg å flytte herfra. I tre år bodde jeg i Trondheim, og da savnet jeg byen min fælt. Bergen er akkurat passe stor. Får du ut en idé, når den hele byen.

Rune viser vei ned i kjelleren, til gutterommet med den lysende jukeboksen som har reist helt fra USA. Han setter på en rockeklassiker, tar et par danseskritt og synger med. Hyllene er fulle av lp-plater, bøker, filmer og seriemagasiner. På veggene henger sølv-, gull- og diamantplater og bilder fra den lange karrieren. Og et skilt med kardemommeloven.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer