Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Det var røft og upersonlig, som en fabrikk. Folk sluttet og ble sparket

Kristoffer Joner fikk bare 10 sekunder i Leonardo DiCaprios Hollywood-film.

FERSK BYSTYREPOLITIKER: Kristoffer Joner får testet tålmodigheten som Ap-politiker. -  Det har vært utfordrende å slå seg til ro med at demokratiske prosesser tar tid! Foto: LARS EIVIND BONES / DAGBLADET
FERSK BYSTYREPOLITIKER: Kristoffer Joner får testet tålmodigheten som Ap-politiker. - Det har vært utfordrende å slå seg til ro med at demokratiske prosesser tar tid! Foto: LARS EIVIND BONES / DAGBLADET Vis mer

Her er Kristoffer Joner (43) på hjemmebane. På Bøker og Børst, kaféen som ligger midt i gata med flest fargerike hus i hele Stavanger, slår han av en prat med både betjening og gjester før han plasserer en soloflaske og en kaffekanne på bordet.

I høst har han imponert i en av hovedrollene i katastrofefilmen «Bølgen», snart inntar han kinolerretet igjen. Denne gangen med Hollywood-filmen «The Revenant», regissert av Alejandro González Iñárritu og med Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

Det er knyttet store forventninger til filmen, som nylig ble nominert til to priser i Golden Globe som går av stabelen i januar.

10 sekunder

- Jeg er med i cirka ti sekunder i en film som varer i to timer, så det er nesten litt flaut! humrer Joner og smiler nærmest litt sjenert.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55kr/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?