Storbyferie:

Dette bør du ikke gå glipp av i Warszawa

Besøk et ekte kommunistmuseum, shop i trendy bydeler, spis og drikk godt. Warszawa er både billig og bra.

NYTT OG GAMMELT: Den historiske delen av Warszawa ble helt ødelagt under krigen, men er bygget opp igjen i fordums prakt. Dette er byens turistsentrum. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
NYTT OG GAMMELT: Den historiske delen av Warszawa ble helt ødelagt under krigen, men er bygget opp igjen i fordums prakt. Dette er byens turistsentrum. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det beste med Warszawa er at det fortsatt er en by «in the making». Den ble helt ødelagt under 2. verdenskrig, og har bokstavelig talt reist seg fra asken – og utvikler seg stadig, sier Michael Sobieszuk (33), som driver guideselskapet Eat Polska.

Han røper gjerne noen av sine favoritter i hjembyen.

- Det er kanskje ikke en postkortvakker by ved første øyekast, men tilbring et par dager her og du blir garantert forelsket, hevder han.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer