Dette er altså hva du får for 617 millioner nå om dagen

Luksusleilighet til salgs ved Hyde Park i London koster over 700 000 kroner kvadratmeteren.

(Dagbladet): Skulle du ha god økonomi, lyst på en leilighet i London og sans for luksus, har det dukket opp en godbit akkurat for deg. Rett ved Hyde Park i London, med utsikt over parken og Knightsbridge, er et krypinn på over 800 kvadratmeter til salgs til den nette sum av 65 millioner pund.

MOTTAGELSER: Leiligheten har flere rom der gjester kan hygge seg med noe godt i glasset og nyte utsikten.
MOTTAGELSER: Leiligheten har flere rom der gjester kan hygge seg med noe godt i glasset og nyte utsikten. Vis mer

I norske kroner blir det 617 millioner eller 738 000 kroner for hver eneste av de 836 kvadratmeterne.

KJØKKENET: Ethvert hjems hjerte, kjøkkenet, er holdt i de samme nedtonede fargene som resten av leiligheten.
KJØKKENET: Ethvert hjems hjerte, kjøkkenet, er holdt i de samme nedtonede fargene som resten av leiligheten. Vis mer

Til sammenlikning er snittprisen for leiligheter på fasjonable Frogner i Oslo omlag 60 000 kroner kvadratmeteren.

Fem soverom Leiligheten, som er designet av brødreparet Christian og Nick Candy i byrået Candy & Candy, fyller hele niende etasje i boligkomplekset, der flere av verdens rikeste mennesker har sikret seg et krypinn.

TV-STUE: Du får sikkert ordnet norsk tv hvis du flytter inn i en leilighet til over 600 millioner. I så fall kan gullrekka nytes her.
TV-STUE: Du får sikkert ordnet norsk tv hvis du flytter inn i en leilighet til over 600 millioner. I så fall kan gullrekka nytes her. Vis mer

Leiligheten inneholder fem soverom, som ligger i én fløy av leiligheten, mens stuer, oppholdsrom og kjøkken ligger i en annen fløy. Gjennom hele leiligheten går det en 65 meter lang gang som binder hele leiligheten sammen i en diamantform. Totalt er det seks bad i leiligheten, hvis du skulle være bekymret for å måtte stå i dusjkø om morgenen.

PEIS: Lyssettingen i leiligheten er gjennomført lekker. Det er også peis i stua. Selvsagt.
PEIS: Lyssettingen i leiligheten er gjennomført lekker. Det er også peis i stua. Selvsagt. Vis mer

Leiligheten lå mandag ute hos zoopla.co.uk, men annonsen er nå trukket. Nettstedet presenterer likevel leiligheten på sin blogg.

HALL: Dette er en enden til den 65 meter lange gangen eller hallen som går gjennom hele leiligheten.
HALL: Dette er en enden til den 65 meter lange gangen eller hallen som går gjennom hele leiligheten. Vis mer

- Vi er spesielt fascinert av diamantformen på leiligheten, det må være enda en lur måte å lure til seg milliardærer, skriver zoopla på sin blogg.

Husleie på 1080 kr Flytter du inn i 617-millionersleiligheten, vil du naturligvis få mange rike naboer. Det bor en rekke milliardærer i leilighetskomplekset, men interessant nok bor mange av dem i leiligheten så få dager i året at de slipper å betale de kommunale avgiftene.

SOVEROM: Et av leilighetens fem soverom med utgang til balkong.
SOVEROM: Et av leilighetens fem soverom med utgang til balkong. Vis mer

Daily Mail skriver at kun ni av de 62 bebodde leilighetene i verdens dyreste leilighetskompleks i fjor betalte de kommunale avgiftene på drøye 13 000 kroner (1080 kr i mnd) - gode penger å spare når du har kjøpt en leilighet til flere hundre millioner ...

Ender du opp med å få tilslaget på leiligheten vil du imidlertid ikke ha den fineste kåken i nabolaget. I fjor kjøpte ukrainske Rinat Akhmetov to leiligheter til 1,3 milliarder. I tillegg kommer kostnadene ved å slå sammen leilighetene og bygge dem om, noe som er anslått å koste 470 millioner.