Dette er bestselgeren

Vi har sjekka hvilke sexleketøy som kommer til å ligge under juletrærne i år.

IKKE FÅ ØNSKER SEG harde pakker som får det til å dure i stille grender. FREDAG har snust seg fram til de mest populære sexleketøyene Ola og Kari kjøper til jul.

Bestselgeren? Den er faktisk til Ola.

- Ja, vårt mest populære produkt, om man ser bort fra glidekremer og den slags, har i to år vært «Naughty Boy», sier Monica Solberg hos erotikkbutikken Flirt.

HUN HOLDER FRAM EN svart, glatt og vibrerende L-formet sak i sort, en analplugg for menn. Den finnes i i small, medium og large. I tillegg til pluggen for stimulering bak, har den et skaft som går mellom beina for å kile baksiden av testiklene. En annen topp fem-favoritt både hos Flirt og Kondomeriet, er også for ham. Vesle «Cobra Libre» er en håndholdt duppedings menn kan tre penis inn i for å kjenne fresk vibrering fra topp til rot.

En annen favoritt hos Flirt er for både ham og henne: «We-vibe 3». Denne «kroken» plasserer inne i skjeden, samtidig bøyer den seg rundt og inntil klitoris på utsida.

Når sexen er i gang, vil han også kjenne vibrasjonen og være med på moroa. For damer viser det seg at G punkt-stimulatorer, som har vært ute et par år, har gjort comeback både Kondomeriet og Flirt.

- Vi selger nå mange av de nye «Patchy Paul's», ofte kalt G-ormen, forteller Monica og holder den grønne saken som ser litt ut som en trivelig, stor larve. Kondomeriets mest populære variant er den rosa, glattere «G-Ki», forteller deres Maria K. Ebbestad.

SMÅ, HENDIGE KLITTSIMULATORER er populære i begge butikkene. Hos Kondomeriet selger «Lelo Nea» seg inn på topplista. Det er små egg, de ser faktisk litt ut som designerpåskeegg med blomsterdekor. De fås i sort, rosa eller hvitt. Flirts klitorisfavoritter er små «Bullet Vibes». Som navnet tilsier er de formet som små, kun 8 cm. lange pistolkuler, bare søtere i rosa.

BESTSELGER: Du blir kanskje tatt på senga av dette, men i to år har bestselgeren hos Flirt vært «Naughty Boy» (599 kr. i medium), en plugg som er ment å glede karer både foran og bak.
JUL MED DIN GLEDE: Stillegående «Whooper Swan» (1299 kr.) i silikon er en ny vibrator som går som et varmt hvetebrød hos Flirt.
COMEBACK: G-punktstimulator for kvinner har ikke vært greia ei stund, men er ifølge Monica hos Flirt inne i varmen igjen. Her er deres g-orm «Patchy Paul 4» (849 kr.)
KLOKKENE RINGER: Penisringer til menn er alltid populært. Her er Climax-ring fra Kondomeriet (199 kr. For et sett).
JULEGLEDE: Ifølge både Kondomeriet og Flirt er denne lille, håndholdte saken en gave som får ham til å nikke og smile og han er så glad, for denne vil han gjerne ha. Cobra Libre (fra 800 ? 1100 kr.)
EGGENDE: Det kan ligne et fancy påskeegg, men dette er Kondomeriets populære klitorisstimulator (699 kr.)
G-LADE JUL: G-punktstimulatoren er inne varmen igjen. Her er Kondomeriets G-Ki (999 kr.)

- Mange kvinnelige kunder forteller at klitorisstimulatorene har gitt dem et nytt sexliv. Det er ikke alltid man har lyst når man kommer hjem etter en lang dag, men de sier denne har gitt ny driv fordi de er enkle og veldig virksomme, sier Flirt-Monica.

Både hun og Maria forteller at førjulstida er høysesong både på nett og i butikk.

- Det er derfor ingen tvil om at erotiske julegaver er blitt veldig populære. Det er ikke lenger tabu å krydre hverdagen og gi sexlivet det lille ekstra, sier Maria, mens Monica stolt presenterer en ny bestselger som gir damer litt ekstra.

- Whooper Swan, sier hun og holder fram en rosa, kraftig vibrerende vibrator med klitorisstimulator attåt i hundre prosent silikon, ikke en plastbit i syne.

- Stillegående, legger Monica til.

AKKURAT DET ER KLART en fordel på julekvelden ettersom man gjerne er innlosjért på gjesterommet til modern og fadern i høytida. Og vi sier som Kondomeriet-Maria.

- Det kan være lurt ikke å legge produktet under juletreet.

NORGES BESTE VORSPIEL: Denne saken er hentet fra dagens utgave av Dagbladet FREDAG. Les også om:


• Vampyrfeberen herjer. På den store

Twilight-dagen

har vi snakka med R-Patz, Kristen Stewart og vampyrgale norske fans


• Vi dissekerer fenomenet

Skrillex - mannen som fyller Oslo Spektrum før han har gitt ut ei plate• Syklist

Edvald Boasson Hagen

om drømmedamer og «the piss-gate affair»
NORGES BESTE VORSPIEL: Denne saken er hentet fra dagens utgave av Dagbladet FREDAG. Les også om: • Vampyrfeberen herjer. På den store Twilight-dagen har vi snakka med R-Patz, Kristen Stewart og vampyrgale norske fans • Vi dissekerer fenomenet Skrillex - mannen som fyller Oslo Spektrum før han har gitt ut ei plate • Syklist Edvald Boasson Hagen om drømmedamer og «the piss-gate affair» Vis mer