Kompakt-SUV-er

Dette er bilene Europa vil ha

Små SUV-er vokser mer enn noe annet segment i Europa. Ifølge bilbransjen har salget firedoblet seg i løpet av de tre siste åra. Her er 20 populære SUV-er.

GODT FORNØYD: Karl Opås (78) har valgt kompakt-SUV-en Opel Crossland X fordi han får en liten bil, men fortsatt kan sitte høyt og ha en følelse av større bil. Foto: Thomas rasmus Skaug
GODT FORNØYD: Karl Opås (78) har valgt kompakt-SUV-en Opel Crossland X fordi han får en liten bil, men fortsatt kan sitte høyt og ha en følelse av større bil.
Foto: Thomas rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere var det Toyota RAV4 eller Honda CR-V. Eller muligens en Suzuki. Alternativene i SUV-enes B-segment – også kalt kompakt-SUV-er – var ikke så mange.

Det var imidlertid før europeerne oppdaget segmentet. En kompakt-SUV er nemlig fortsatt smidig nok til å kjøre i storbyene, samtidig som den tilbyr bedre plass til både mennesker og ting de vil ha med seg i bilen.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer