Dette er blant verdens mest ettertraktede viner

Denne rødvinen må du prøve.

STJERNER:  Barolo er en av vinverdenens absolutte stjerner. Denne legendariske regionen sør i Piemonte lager noen av verdens mest ettertraktede viner.  Alle disse tre får terningkast seks av Dagbladets anmelder.
STJERNER: Barolo er en av vinverdenens absolutte stjerner. Denne legendariske regionen sør i Piemonte lager noen av verdens mest ettertraktede viner. Alle disse tre får terningkast seks av Dagbladets anmelder. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

(Dagbladet Endelig fredag): Barolo er en av vinverdenens absolutte stjerner. Denne legendariske regionen sør i Piemonte lager noen av verdens mest ettertraktede viner.

Kombinasjonen av struktur, tannin og syre sammen med et nyansert og komplekst aromabilde er med på å gjøre Barolo unikt.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer