Dette er damenes favoritt

Det var åpenbart smart å bruke Victoria Beckham som bilkonsulent.

KONSULENT: Land Rover hyret Victoria Beckham som konsulent da Range Rover Evoque skulle designes. Nå har det sågar kommet en spesialversjon som bærer hennes navn, Range Rover Evoque Special Edition Victoria Beckham. FOTO: Dave Benett
KONSULENT: Land Rover hyret Victoria Beckham som konsulent da Range Rover Evoque skulle designes. Nå har det sågar kommet en spesialversjon som bærer hennes navn, Range Rover Evoque Special Edition Victoria Beckham. FOTO: Dave Benett Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at flesteparten av verdens biljournalister er menn, og det er kanskje grunnen til at det også finnes en egen kåring for Women?s World Car of the Year.

Kåringen som kun heter Car of the Year, og som omtales bredt i de fleste medier, kåret Opel Ampera/Chevrolet Volt til årets bil 2012.

Denne ble også kåret til årets bil i Dagbladet og Vi Menn Bil Top Gears kåring. Damene har imidlertid et litt annet syn på ting. Den miljøvennlige Amperaen er ikke en gang med i noen av klassene. De kvinnelige bilskribentene, som er fra tolv forskjellige land, har kåret sin favoritt i fire forskjellige klasser samt valgt én bil som de utnevner til vinneren av vinnerne.

 Ifølge de ansvarlige for kåringen var det relativt klare vinnere i alle klassene, men det var stor kamp om andre- og tredjeplassene.

Britisk seier I klassen for familebiler stakk BMW 3-serie av med seieren foran kompakt-SUV-en Audi Q3 og Ford Focus. I luksussegmentet var det Range Rover Evoque som ble kåret til årets beste bil fulgt av Jaguar XJ og Audi A6. Jentebil Den tredje klassen er sportsbiler, og der var det nye Porsche 911 som kom best ut, mens Jaguar XKR og Mercedes SLK okkuperte de to andre pallplassene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer