Industri og oppdagelser:

Dette er historiens største oppfinnelser før 1800-tallet

Fra hjulet til elektrisitet - vi har  plukket ut tidenes viktigste oppfinnelser, slike som har skapt den verdenen vi kjenner i dag.

<strong>DE STØRSTE FØR 1800:</strong> Fra alfabetet via vindmøllen til motoren, vi har plukket ut de viktigste oppfinnelsene som har lagt grunnlaget for vår sivilisasjon.&nbsp;
DE STØRSTE FØR 1800: Fra alfabetet via vindmøllen til motoren, vi har plukket ut de viktigste oppfinnelsene som har lagt grunnlaget for vår sivilisasjon.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hva betyr det å være menneske? Ikke lett å svare på, men mange er nok enige med oss i at det har med skaperevne å gjøre. Maskiner - selv de mest revolusjonerende - mangler evnen til å tenke utenfor sin egen lille boks, eller å legge sammen to og to og få det til å bli fem. På mange områder kan maskinene utklasse oss fullstendig - både fysisk og mentalt, men den kreative prosessen som førte til at de faktisk eksisterer, ligger utenfor deres rekkevidde.

Du kan nå betale med

HØSSTTILBUD 40% RABATT

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

40% RABATT

1 MÅNED

59 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

40% RABATT

3 MÅNEDER

149 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer