Dette er kåret til verdens beste reisemål

Og du bor like ved.

VINNERBY: Røros er kåret til beste «destinasjon» under den internasjonale prisutdelingen «Virgin Holidays Responsible Tourism Award.» Foto: NINA RUUD
VINNERBY: Røros er kåret til beste «destinasjon» under den internasjonale prisutdelingen «Virgin Holidays Responsible Tourism Award.» Foto: NINA RUUD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Røros er kåret til «Beste destinasjon» i «Virgin Holidays Responsible Tourism Award».

Prisen ble delt ut på bransjemessa, World Travel Market i London denne uka.

- Med denne prisen viser Norge og Røros seg helt i toppsjiktet innenfor bærekraftig reiseliv. Dette synligjør at arbeidet innenfor dette området blir lagt merke til internasjonalt, sier reiselivsdirektør Per-Arne Tuftin, i Innovasjon Norge i en pressemelding.

Internasjonal oppsikt Det er første gang en norsk reisemål har vunnet en Responsible Tourism Award, og prisen vil vekke internasjonal oppsikt, mener Tuftin.

Det er 13 kjente fagfolk som har kåret Røros til Beste destinasjon innenfor bærekraftig reiseliv, mens det er reisende har nominert byen. 

Tidligere vinnere er New Zealand, Cape Town i Sør-Afrika og Nurture Lakeland i Storbritannia.

Til sammen 13 vinnere innenfor ulike kategorier ble hedret sammen med Røros.

Bærekraftig utvikling - Dette er en stor og viktig anerkjennelse for Røros som alle aktørene i regionen har vært med å bidra til, sier Hilde Bergebakken som er konstituert reiselivssjef og prosjektleder Bærekraftig reiseliv på Røros, i pressemeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer