Dette er kreftsymptomene du må se opp for

80 nordmenn får en kreftdiagnose hver dag.

NY RAPPORT:  I 2011 fikk 29 907 nordmenn kreft. Det tilsvarer en økning på 1636 tilfeller sammenliknet med året før, ifølge en ny rapport fra Kreftregisteret. Foto: COLOURBOX
NY RAPPORT: I 2011 fikk 29 907 nordmenn kreft. Det tilsvarer en økning på 1636 tilfeller sammenliknet med året før, ifølge en ny rapport fra Kreftregisteret. Foto: COLOURBOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 2011 fikk 29 907 nordmenn kreft. Det tilsvarer en økning på 1636 tilfeller sammenliknet med året før, ifølge en ny rapport fra Kreftregisteret.

- Vi er bekymret over økningen. En forekomst på nærmere 30 000 krefttilfeller i Norge i 2011 betyr at det i snitt er 80 nordmenn som får en kreftdiagnose per dag, sier Anne Lise Ryel, generalsekretær i Kreftforeningen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer