Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Årets bil 2018

Dette er lesernes favoritt til Årets Bil

I år er det Volvo XC60 som har fått flest stemmer og kåres dermed som lesernes favorittbil – en Volvo for tredje år på rad.

VANT «FOLKEPRISEN»: Produktsjef Jennie Henningsson og markeds og kommunikasjonsdirektør Runa Vigdal-Hanssen jubler etter at Volvo XC60 er kåret til folkets favorittbil. Foto: Lars Eivind Bones
VANT «FOLKEPRISEN»: Produktsjef Jennie Henningsson og markeds og kommunikasjonsdirektør Runa Vigdal-Hanssen jubler etter at Volvo XC60 er kåret til folkets favorittbil. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

Basert på de bilene som stiller i kåringen Årets Bil, har våre lesere for tredje året på rad stemt fram en Volvo som deres favorittbil. (I tabellen ser du hvordan leserne har stemt.)

I dag faller den endelige dommen: Da stiller Volvo XC60 i finalen sammen med ni andre sterke kandidater i den endelige kåringen av «Årets bil».

I fjor var det Volvo V90 som ble lesernes favoritt, mens XC90 tok kaka året før. Den ble også til slutt kronet til Årets Bil 2016 av juryen. I år er det XC60 som står øverst på ønskelista til flertallet.

- Prisene vi har vunnet de siste åra stiller bare enda hardere krav til oss på de kommende lanseringene, fortalte salgsdirektør Hermod Wallestad i Volvo Car Norway etter kåringen i fjor. I år beviser de at det er mulig.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?