Årets bil 2018

Dette er lesernes favoritt til Årets Bil

I år er det Volvo XC60 som har fått flest stemmer og kåres dermed som lesernes favorittbil – en Volvo for tredje år på rad.

VANT «FOLKEPRISEN»: Produktsjef Jennie Henningsson og markeds og kommunikasjonsdirektør Runa Vigdal-Hanssen jubler etter at Volvo XC60 er kåret til folkets favorittbil. Foto: Lars Eivind Bones
VANT «FOLKEPRISEN»: Produktsjef Jennie Henningsson og markeds og kommunikasjonsdirektør Runa Vigdal-Hanssen jubler etter at Volvo XC60 er kåret til folkets favorittbil. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Basert på de bilene som stiller i kåringen Årets Bil, har våre lesere for tredje året på rad stemt fram en Volvo som deres favorittbil. (I tabellen ser du hvordan leserne har stemt.)

I dag faller den endelige dommen: Da stiller Volvo XC60 i finalen sammen med ni andre sterke kandidater i den endelige kåringen av «Årets bil».

I fjor var det Volvo V90 som ble lesernes favoritt, mens XC90 tok kaka året før. Den ble også til slutt kronet til Årets Bil 2016 av juryen. I år er det XC60 som står øverst på ønskelista til flertallet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer