Dette er Line - fem måneder etter sin andre fødsel

Deltok i fitness-NM knappe halvåret etter fødselen.

STRAM: Line Marion Nielsen Kjøniksen var dedikert nok til å komme i toppform så raskt som fem måneder etter sin andre fødsel. Foto: Stilfoto
STRAM: Line Marion Nielsen Kjøniksen var dedikert nok til å komme i toppform så raskt som fem måneder etter sin andre fødsel. Foto: Stilfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Umulig å komme tilbake i god form etter svangerskapet, sa du?

Line Marion Nielsen Kjøniksen, personlig trener og livsstilscoach ved Gympartner, er beviset på at det stikk motsatte er fullt mulig.

Etter to graviditeter deltok hun på NM i Fitness, fem måneder etter sitt siste svangerskap.

Fullammet hele veien tilbake Hun måtte riktignok gjøre noen solide grep for å klare å nå ønsket form før konkurransen, noe hun også har dokumentert underveis på bloggen sin.

- Jeg måtte kontrollere kaloriinntaket mitt og spise enda renere mat enn vanlig de siste seks ukene før konkurransen. Jeg kuttet fra cirka 3300 kalorier til cirka 2500 daglig, og trente som før med mine fire økter i uka. Det viktigste for meg under dietten var at den ikke skulle gå utover ammingen. Jeg fullammet fortsatt, og hadde hele veien i bakhodet at jeg skulle droppe dietten om melkeproduksjonen dalte, forteller Line Marion til Kvinneguiden.

Hun understreker samtidig at det ikke er å anbefale å slanke seg under amming, da det frigjøres avfallsstoffer i melka:

- Men da er det snakk om mange kilo. Jeg gikk ned fire kilo de ukene jeg var på diett, hvorav en-to kilo var vann. I tillegg hadde jeg nådd min gamle vekt fra før svangerskapet før jeg startet konkurransedietten, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer