Dette er Norges billigste biler

Det finnes faktisk mye å velge i til under 200 000 kroner.

BILLIGST: Mitsubishi Space Star (ja, den heter det!) er norges billigste personbil til 104.900 kroner. Foto: MITSUBISHI
BILLIGST: Mitsubishi Space Star (ja, den heter det!) er norges billigste personbil til 104.900 kroner. Foto: MITSUBISHI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Bil er kostbart i Norge - det er mer eller mindre en vedtatt sannhet. Og det er sant at anskaffelse av familiens venn på fire hjul vanligvis er av innkjøpene som gjør størst innhugg i budsjettet.

Likevel har biler blitt gradvis rimeligere opp gjennom årene - relativt sett og sett i forhold til inntektsnivået har vi det ikke så ille likevel, viser det seg. Man får i dag mye mer utstyr, mer sikkerhet og bedre ytelser per tusenlapp enn for 20 eller 30 år siden.

Brukt eller smått? Men ikke alle har muligheten til å bla opp 300.000 kroner og mer for en ny bil. Alternativet blir ofte å kjøpe brukt - med den risiko det ofte innebærer.

Les også: De beste og de verste bruktbilene

Enkelte foretrekker da å kjøpe en ny liten bil - mange blir faktisk overrasket over hvor bra man klarer seg med en småbil i det daglige.

Små biler har dessuten en del fordeler som framkommelighet i byen, de er lettere å parkere og de har som oftest jevnt over lavere driftskostnader.

Vi har gått gjennom oversikten over det norske bilmarkedet, som er tilgjengelig hos Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.