Dette er Norges fineste barnerom

Ifølge kåring fra Norske Interiørblogger.

KULE BARNEROM: Norske Interiørblogger (NIB) har kåret de kuleste barnerommene på bakgrunn av forslag innsendt av medlemmene. FOTO: NIB
KULE BARNEROM: Norske Interiørblogger (NIB) har kåret de kuleste barnerommene på bakgrunn av forslag innsendt av medlemmene. FOTO: NIB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Når vi innreder et barnerom vil vi gjerne være fantasifulle, men også ta hensyn til funksjonalitet. Om det er jente eller gutt som skal bo på rommet, har også betydning for valgene vi tar.

Norske Interiørblogger (NIB) inviterte rett etter nyttår alle lesere til å sende inn sine bidrag, og nå har de kåret vinnerne.

Dommer i konkurransen har vært redaksjonssjefen i magasinet Mamma, Pia Strømstad.

1.-plass: Noah ruler Det var bloggeren «Hegemors store lille verden» som vant førstepremien.

«Et kult gutterom for en litt større gutt. Det er smart med seng på hemsen som gjør at det er plass til å ha venner på besøk. Tøffe detaljer som bildene på veggen, den dype gråfargen og at det er sprayet «Noah ruler» på veggen, gjør at Noah helt sikkert syns han har et kult rom», skriver Pia Strømstad i sin beskrivelse av vinnerrommet.

2.-plass: Tapeten skaper rommet På andreplass «Harmonisk lykke» med sitt småbarnsrom. Dette skriver Strømstad om rommet:

«Det utrolig artige tapetet gjør mye med rommet. Det ser ut som om bildene på veggen tar opp igjen temaet fra tapetet. Nattbordet med dører er smart til å skjule og rydde bort ting. Her er det tenkt på at man trenger et sted å amme, lese om kvelden eller at barnet kan krype opp og kose seg på den lille benken ved siden av. Hvis den i tillegg har lagringsplass under lokket, er det smart. Blir veldig nysgjerrig på den artige hyllen på veggen.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer