Du leser nå Dagbladet Pluss

Dette faller vi for hos en partner

Både menn og kvinner i alle aldre er enige om hva som er viktigst.

HUMOR OG OMSORG: Både menn og kvinner i alle aldre er enige - en omsorgsfull partner med humor er aller viktigst. Det kommer frem i en undersøkelse utført av Ipsos MMI på vegne av Dagbladet. Foto: COLOURBOX
HUMOR OG OMSORG: Både menn og kvinner i alle aldre er enige - en omsorgsfull partner med humor er aller viktigst. Det kommer frem i en undersøkelse utført av Ipsos MMI på vegne av Dagbladet. Foto: COLOURBOXVis mer

(Dagbladet): Både menn og kvinner i alle aldre er enige - en omsorgsfull partner med humor er aller viktigst. Det kommer frem i en undersøkelse utført av Ipsos MMI på vegne av Dagbladet.

Her ble et landsrepresentativt utvalg av personer mellom 18 og 60 år bedt om å plukke ut hvilke kvaliteter de ser på som viktigst hos partneren.

De kunne velge mellom 11 alternativer: Omsorgsfull, humoristisk sans, glad i barn, god økonomisk sans, høy intelligens, romantisk, sunn kropp, bra utseende, god utdanning, god inntekt.

Hele ni av ti sier at å være omsorgsfull er en viktig kvalitet, mens åtte av ti vektlegger humor.

- Resultatet er veldig hyggelig og ikke overraskende. Dette stemmer så absolutt med mine erfaringer med par, sier Lena Kristin Hole, Psykologspesialist ved Enerhaugen familiekontor og forfatter av «Kjærlighetskoden - Om å ta vare på det parforholdet du har».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.