Dette får du for 1,5 millioner

Hva med et småbruk i Greåker - eller en toroms i Bærum? Se hva du kan få for 1,5 millioner.

SJARMERENDE SMÅBRUK: Dette idylliske småbruket i Greåker er til salgs for 1,5 millioner, men det trenger oppgradering. Foto: Privatmegleren
SJARMERENDE SMÅBRUK: Dette idylliske småbruket i Greåker er til salgs for 1,5 millioner, men det trenger oppgradering. Foto: Privatmegleren Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge meglerbransjen er det forventet en prisstigning i boligmarkedet på rundt åtte prosent i år, men allerede nå selges mange boliger godt over takst. Vi har tatt en titt på hva du får for 1,5 millioner.

Vi fant alt fra et ubeboelig restaureringsobjekt til en ganske ok leilighet. Vi fant også et fryselager med ett soverom.

Renoveringsobjekt For deg som vil ha et verneverdig restaureringsobjekt som kommer til å koste deg masse tid og penger, har Eiendomsmegler 1 sannsynligvis boligen med stor B til deg.

Og sjelden har man lest en mer ærlig beskrivelse av et salgsobjekt: "Vi kan ikke legge skjul på at denne boligen i Rekefjord har sett sine beste dager, og vel så det. Sannsynligvis hadde første tanke vært å rive hele greia og bygge opp noe helt nytt, hadde det da ikke vært for at eiendommen i hht reguleringsplanen ligger i spesialområde", skriver megleren i prospektet, og fortsetter: "En god del forarbeid må til, nevenyttighet er godt å ha. Og regn med at du må bruke både penger, tid og krefter, helt til du en dag legger det siste malingsstrøket".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer