Dette gir superkokkene bort i julegaver

- Uønskede kokebøker slår sjelden an.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jula nærmer seg med stormskritt, og er du fortsatt ikke ferdig med årets julegaver, får du kanskje et par tips av disse norske kokkene.

Og kanskje hva man ikke gir bort til jul. Spesielt ikke til en kokk. Gir man for eksempel bort en IKEA-kniv til en superkokk?Her er kokkenes knivfavoritter

Matlagingspause - Jeg er den som er slemmest mot mine kniver. Men jeg har ingen knivfetish, jeg kan lage mat med hva som helst. Til jul ønsker jeg meg en golfkølle, og familien er varslet om det, sier Bocuse d'Or-vinner og stjernekokk Bent Stiansen

Han og familien gir ikke bort julegaver til alle de kjenner, det er det slutt på.

- Det er kun de aller nærmeste som får presang. Før ga vi veldig mange, og det blir for mye. Man blir litt antimaterialistisk, i tillegg er det mye hyggeligere å invitere på middag.

Før i tiden laget han spiselige julegaver, men forståelig nok er det greit å kunne ta pause fra all matlaging når man kommer hjem fra en lang dag på jobb.

- Men jeg lager mye mat til jul. På nyttårsaften har vi invitert folk til huset vårt i Danmark, der alle betaler en liten slant. Pengene går i år til gatebarn i India. Det blir årets fest, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer