Du leser nå Dagbladet Pluss

Dette gjør vi som oftest feil når vi pusser opp

Sjekk hvilke tabber du bør unngå.

ÅRETS HJEM?: Etter å ha gjort om både utendørs og innendørs på funkisvillaen i Halden, konkurrerer nå Kirsti Øyen (66) og Jan Fremmegaard (63) om tittelen Årets hjem. Foto: TV NORGE
ÅRETS HJEM?: Etter å ha gjort om både utendørs og innendørs på funkisvillaen i Halden, konkurrerer nå Kirsti Øyen (66) og Jan Fremmegaard (63) om tittelen Årets hjem. Foto: TV NORGEVis mer

(Dagbladet): Når vi pusser opp, prioriterer de fleste praktiske løsninger og estetisk oppgradering.

Det gjør at den nødvendige utbedringen av store feil blir nedprioritert, viser en studie gjort av forskningsleder Birgit Risholt i Sintef.

Manglende utbedring av skader, som drenering i kjelleren, og løsninger som ikke forbedrer boligens tilstand, som nye fliser på badet som blir lagt rett på gammelt gulv, er vanlige eksempler.

- Mange rehabiliterte bad er det store feil på. Det gjelder både der man har gjort arbeidet selv og når det er gjort av fagfolk, men det er ofte mer graverende feil på gjør det selv-løsninger, sier Risholt.

[slideshow, right, twelve]RESTAURERTE DRØMMEBOLIGEN: Etter å ha gjort om både utendørs og innendørs på funkisvillaen i Halden, konkurrerer nå Kirsti Øyen (66) og Jan Fremmegaard (63) om tittelen Årets hjem.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.