Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Dette hadde du aldri trodd du ville finne i badekaret

Men det er en erotisk bestselger som oftest glemmes igjen.

HAI PÅ BADET: En hotellansatt fant en hai som svømte rundt i badekaret på The Tivoli Marina Vilamoura på Algarvekysten. Haien på bildet bor i akvariet i Berlin. Illustrasjonsfoto: MICHAEL SOHN / AP PHOTO / NTB SCANPIX
HAI PÅ BADET: En hotellansatt fant en hai som svømte rundt i badekaret på The Tivoli Marina Vilamoura på Algarvekysten. Haien på bildet bor i akvariet i Berlin. Illustrasjonsfoto: MICHAEL SOHN / AP PHOTO / NTB SCANPIX Vis mer

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Mobiltelefoner, ladere og kameraer er som regel med når du tar en velfortjent ferie.

Derfor troner også disse ofte på topp på mange hotellers statistikker over hva folk oftest glemmer igjen på hotellrommet.

Men lista over hva rengjøringspersonalet finner gjenglemt når gjestene har sjekket ut, er lang.

Slapp hai Å vaske bad er ikke det morsomste, ei heller veldig skummelt.

Men å vaske badekaret på et hotellrom på The Tivoli Marina Vilamoura på Algarvekysten var lettere sagt enn gjort, da vaskehjelpa fant en litt slapp hai som svømte rundt, skriver Huffington Post.

Haien som jo lever i saltvann og ikke springvann som den ble tilbudt i hotellets badekar, ble hjulpet tilbake til sitt rette element.

Gjenglemt erotikk Når det kommer til bøker, er ifølge The Telegraph «Fifty Shades of Grey» den boka flest legger igjen på hotellet når de reiser videre.

MEST GJENGLEMT: Forfatteren av «Fifty Shades of Grey», E.L. James, er ikke bare mest lest, hun er også mest gjenglemt, ifølge hotellkjeden Travelodge. Foto:  NEI HALL /  REUTERS / NTB SCANPIX
MEST GJENGLEMT: Forfatteren av «Fifty Shades of Grey», E.L. James, er ikke bare mest lest, hun er også mest gjenglemt, ifølge hotellkjeden Travelodge. Foto: NEI HALL / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

Hotellkjeden Travelodge har nemlig registrert hele 7000 gjenglemte eksemplarer av den erotiske bestselgeren til E.L. James på sine hotellrom siden april i år.

Faktisk gjør «Fifty Shades»-trilogien sammen med Stieg Larsson-suksessen om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, krav på seks av de sju første plassene på lista over de mest gjenglemte bøkene:

1.    Fifty Shades of Grey  - E.L. James
2.    Menn som hater kvinner - Stieg Larsson
3.    Luftslottet som sprengtes - Stieg Larsson
4.    Fifty Shades Freed - E.L. James
5.    The Hunger Games - Suzanne Collins
6.    Jenta som lekte med ilden - Stieg Larsson
7.    Fifty Shades Darker - E.L. James

Oppblåsbar sau Å låse seg inn på et utsjekket rom kan likevel avdekke mer overraskende funn enn bestselgende erotikk og svensk suksesskrim, skal vi tro Huffington Post.

Om eieren av den oppblåsbare sauen beregnet for heller lysskye aktiviteter savner sin følgesvenn i plastikk, sies det ingenting om. Uansett, den luftfylte sauen ble funnet på et hotellrom på Travelodge i Edinburgh.

Glemte beinet Hvordan det går an å glemme et bein når du forlater hotellrommet, er uvisst. Men en beinprotese ble like fullt funnet under senga på Fairmont Queen Elizabeth Hotel i Quebeck.

På Eurostars Grand Marina GL i Barcelona derimot, fant personalet et gebiss. Vel hjemme i England skal eieren ha oppdaget at tennene manglet, og ba hotellet sende tannprotesen over i posten.

Til slutt, en rengjøringsansatt på Miami International Airport Hotel gjorde nok store øyne da hun fant en bag med 6000 dollar i kontanter.

Pengene skulle vise seg å tilhøre en gruppe misjonærer, som rettmessig fikk pengene tilbake.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media