Spekatakulær overnatting

Dette hotellet mangler heis, men aldri har begrepet «rom med utsikt» passet bedre

Her kan du sove under stjernene - hengende i en stupbratt fjellvegg.

VÅKNE I EN FJELLSIDE: Leier du rom på dette hotellet, vil du våkne med en fjellside og fantastisk utsikt som det første du ser. Video: VideoVision360 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Er du av dem som setter pris på utsikt når du tar inn på overnattingssteder bør du kanskje vurdere en tur til Peru og El Valle Sagrado. «Den hellige dalen» ligger 15 kilometer nord for Cuzco, og er noe av det mest spektakulære i sitt slag.

Naturen, med sine stupbratte klipper og fantastiske panoramaer, virker som fluepapir på klatrere og fotturister som gjerne vil oppleve noe ekstra adrenalinfylt i en ferie eller ei langhelg. Området tiltrekker seg stadig flere klatrere og fotturister.

Det blir neppe færre av dem etter at den siste attraksjonen åpnet.

Et av firmaene som arrangerer turer i El Valle Sagrado - Natura Vive - har nemlig startet et helt spesielt «hotell-tilbud» for de tilreisende.

Luksus-hytter

Flere glasshytter er hengt opp i en loddrett klippevegg. Hyttene er luksuriøst innredet og inneholder både soverom, bad og stue. Hver hytte har plass til åtte gjester.

De er bygget av same type aluminium som brukes i fly, og har seks store vinduer som gir gjestene 300 graders utsikt over den storslåtte naturen.

Eneste aberet er muligens at gjestene må klatre opp en 400 trinn lang stige for å komme fram til rommet sitt. Så langt har visstnok ingen klaget over nettopp det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer