Dette kan bli en dødsfelle for barnet ditt

Advarer mot Ipad i bilen.

KAN VÆRE EN DØDSFELLE: Trygg Trafikk advarer mot å la barna bruke Ipad i bil.  I en kollisjon i hundre kilometer i timen vil et nettbrett veie nesten 100 kilo.Illustrasjonsfoto: Jan Haas / NTB Scanpix
KAN VÆRE EN DØDSFELLE: Trygg Trafikk advarer mot å la barna bruke Ipad i bil. I en kollisjon i hundre kilometer i timen vil et nettbrett veie nesten 100 kilo.Illustrasjonsfoto: Jan Haas / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Er vi framme snart?» «Kan vi få is? Mange foreldre har revet seg i håret av ungenes mas og krangling fra baksetet på bilferien. Og, ja, det kan være en utfordring å dra på bilferie med utålmodige små passasjerer. I noen år har dvd-spillere vært løsningen for de minste, men i det siste sitter stadig flere barn i baksetet med et nettbrett på fanget.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer