Dette kan koste deg jobben

Vær forsiktig med hva du legger ut på sosiale medier, her er ekspertenes råd!

PÅ FESTIVAL: Ingrid Marie Eriksen Haglund og Ida Marie Tandberg Ellefsen søkte ly for regnet under et tre ved inngangsporten til Øyafestivalen. De er begge aktive i sosiale medier, men legger ikke ut hva som helst av informasjon og bilder. Foto: BENJAMIN A. WARD
PÅ FESTIVAL: Ingrid Marie Eriksen Haglund og Ida Marie Tandberg Ellefsen søkte ly for regnet under et tre ved inngangsporten til Øyafestivalen. De er begge aktive i sosiale medier, men legger ikke ut hva som helst av informasjon og bilder. Foto: BENJAMIN A. WARD Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 17-åringene Ingrid Marie Eriksen Haglund og Ida Marie Tandberg Ellefsen er svært forsiktige med hva de legger ut på sosiale medier.

- Jeg ser at mange er skjødesløse med hva de deler med andre av bilder og informasjon, men de tenker nok ikke over at det kan få konsekvenser i ettertid - ikke minst når man skal søke jobb, sier Ida Marie.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer