Bytte jobb?

Dette må du vite hvis du vil bytte jobb etter 50

Tove Hauge (58) var lei av å pendle. Slik fikk hun en ny jobb.

NYTT LIV: Tove Hauge skiftet beite da hun flyttet fra Oslo til Son. - Etter mange år i arbeidslivet, har man jo en god planke å stå på, sier 58-åringen.
 Foto: JACQUES HVISTENDAHL
NYTT LIV: Tove Hauge skiftet beite da hun flyttet fra Oslo til Son. - Etter mange år i arbeidslivet, har man jo en god planke å stå på, sier 58-åringen. Foto: JACQUES HVISTENDAHL Vis mer
Publisert

- Altfor mange ser bare på lønnsslippen ved jobbskifte. De glemmer at pensjon med rette ofte omtales som det mest verdifulle, men minst synlige godet utover lønn, sier Alexandra Plahte, uavhengig pensjonsrådgiver i Gabler, Steenberg & Plahte.

Mens tjenestepensjonsordningene i offentlig sektor i all hovedsak er like, er det stor forskjell på tjenestepensjonsordningenes sammensetning og verdi i privat sektor.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer