Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Dette må du vite når du står i kø for brukte elbiler

Det er ikke bare salget av nye, elektriske biler som er hett i Norge. Også brukte elbiler går raskt unna og hos noen forhandlere er det ventelister.

SJELDEN BRUKT: - Nyere utgaver av e-Golf er svært populære. Denne 2016-modellen ble solgt ny for 259
000 kroner og står nå i 248
000 kroner, sier Leon Nawaz, som er salgssjef for brukte biler hos Møller Ryen i Oslo. Foto: Rune Korsvoll
SJELDEN BRUKT: - Nyere utgaver av e-Golf er svært populære. Denne 2016-modellen ble solgt ny for 259 000 kroner og står nå i 248 000 kroner, sier Leon Nawaz, som er salgssjef for brukte biler hos Møller Ryen i Oslo. Foto: Rune Korsvoll Vis mer

- Får vi inn en brukt e-Golf av den nyeste utgaven med lang rekkevidde, det vil si en 2017-modell, så blir den solgt før vi rekker å annonser den. Elektriske Golf-er eldre enn 2015 har vi så å si aldri i butikken. Det er rett og slett manko på elbiler her hos oss, sier Leon Nawaz, som er salgssjef for brukte biler hos Møller Ryen i Oslo, en - v Norges største VW-forhandlere.

Han forteller at elbilene holder seg bedre i verdi enn en tilsvarende bensin- eller dieselbil og at de så langt ikke har hatt klager på batteriene:

- At bruktverdien på bilene holder seg høy, skyldes selvfølgelig at det er stor etterspørsel etter både brukte og nye elbiler. Vi vet at noen kunder har vært litt usikre på om batteriet i en brukt elbil taper mye effekt. Så langt har vi ikke hatt noen klager på dette, verken fra kunder som har kjøpt ny eller brukt elbil, sier Nawaz, som også har en liten advarsel til alle som kjøper bruk elbil privat eller hos ikke-merkeforhandlere.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Kjøp et abonnement på Dagbladet Pluss og få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?