Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Dette må du vite om helsa i din alder

Skreddersydde råd om helse, kost og trening.

VARIERTE BEHOV: Utfordringene i forhold til helse, kosthold og trening vil variere i forhold til vår alder. Sjekk de beste tipsene for din aldersgruppe. Foto: COLOURBOX
VARIERTE BEHOV: Utfordringene i forhold til helse, kosthold og trening vil variere i forhold til vår alder. Sjekk de beste tipsene for din aldersgruppe. Foto: COLOURBOX Vis mer

(Dagbladet): - En god regel er at om du føler du deg frisk, er det gode sjanser for at du er det. Har du derimot symptomer som bekymrer deg, kontakt lege. Dette gjelder for alle aldersgrupper, sier forsker og lege Wasim Zahid, også kjent som #twitterlegen.

Sammen med en rekke andre eksperter har han sett på hvilke endringer i kroppen og risikofaktorer det er lurt å følge med på i ulike aldersgrupper fra 20 år og oppover.

Alt fra risikoen for kjønnssykdommer i 20- og 30-åra, til den økende risikoen for de store livsstilssykdommene i 50-åra. I tillegg får du i denne artikkelen en rekke kostholds- og treningstips rettet mot din alder.

- En del feilernæring

Christine Thune, fagsjef for trening i helse- og treningskjeden Stamina, påpeker at bare en av fem voksne praktiserer helsemyndighetenes råd om 30 minutter moderat aktivitet daglig for helsa.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?