Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Dette skal du se og gjøre i de to franske ferieperlene

Antibes og Juan-les-Pins ligger så nær hverandre at de går i ett, men de to franske ferieperlene er svært forskjellige. Vi utforsker begge.

SØTSAKER: Du kan støte på mange fristelser på Rivieraen - som for eksempel en kakefest på
kjendishotellet Belles Rives.
SØTSAKER: Du kan støte på mange fristelser på Rivieraen - som for eksempel en kakefest på kjendishotellet Belles Rives. Vis mer

Drømmen om Côte d’Azur – den asurblå kysten – lever sterkt i oss nordmenn. Her på Den franske riviera er livet ytterst behagelig og tilbringes gjerne i sakte tempo på en solseng, duften av hav og pinjeskog, og lyden av cikader i bakgrunnen. Foran deg står et glass duggfrisk rosévin, gjerne akkompagnert av en lett salat til lunsj. Da har vi det fint.

Det er en drøm som svært lett lar seg oppfylle i Antibes Juan-les-Pins. På grunn av at de to byene ligger klint inntil hverandre, er de slått sammen som ett administrasjonssentrum og betraktes i dag som én by. Likevel er de to delene svært forskjellige, med hver sine særtrekk.

To byer – 48 strender

Men skal vi ta det kanskje aller viktigste først? De to byene har 48 strender til sammen, så du trenger ikke bekymre deg – det blir bading. Riktignok er mange av strendene private, tilhørende hotellene i Antibes Juan-les-Pins, og det koster fra 20 euro og oppover for å leie solseng en dag, men det er i det minste nok av dem.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

6 MÅNEDER*

KUN I HELGA

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr 180 kroner for et halvt år. 0,33 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449,-/6 mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

ÅR

795 kr

(2,18 kr per dag)

KJØP ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 795 kr for et år. 2,18 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (795 kr/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449kr/6mnd) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (55kr/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?