Dette skulle du laget nå

Og kanskje er det ikke for seint?

LØRDAGSGODT: Du lar deg vel friste, du også? Foto: Erik Hannemann
LØRDAGSGODT: Du lar deg vel friste, du også? Foto: Erik Hannemann Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Å lage en liten snack til seg selv er en av livets goder. Og lage det til andre skal heller ikke undervurderes.

Å servere noen kule lefser på tur eller verdens beste vafler er alltid populært, men det er noe eget med en uventet snack, ikke sant? Jeg mener, vafler kommer aldri plutselig, men det ligger liksom alltid en forventning om at de skal havne på bordet. Men, å snike seg ut på kjøkkenet for å gjøre i stand noe snadder, litt snacks, se det gir en annen effekt.

Hva er snacks? Hva er en snack? En snack skal gå fort å lage og være lett å like. Den skal dessuten gi mer enn den tar.

Du finner er flott utbud av snacks her som mer eller mindre oppfyller de kravene om du ikke liker de tre snacksene jeg vil trekke fram.

Snack nummer en Den aller første er også min nye favoritt. Her bruker du spekeskinke på en kul og ny måte (ja, det er slags bekreftelse på spekeskinkens fortreffelighet som snacksredder og oppvarter). Snacken er en tretrinnsrakett:

Første trinn: Fjern skorper på brødet og stek det gyllent i smør. Andre trinn: Gni på hvitløk.Tredje trinn: Skjær brødet i firkanter og legg på chevre og biter med spekeskinke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer